Szabadidő

Ilyen volt az Activia vízijóga a Városligeti-tavon

Magyarországon sosem látott rendezvénnyel lepett meg mindenkit az Activia Fusion. Komolyzenei kíséret mellett egy teljes délelőttön át jógázhattak az emberek a Városligeti-tó víztükrén.
Ilyen volt az Activia  vízijóga a Városligeti-tavon

Mindazok, akik ellátogattak az Activia Fusion Vízijóga rendezvényére, a Városligeti-tó közepén, a víz tükrén vehettek részt egy-egy 45 perces foglalkozáson. A különleges színpadnak köszönhetően valóban úgy érezhették magukat, mintha a víz felszínén jógáznának. Ezalatt – mintha csak egy koncertteremből csöppentek volna oda – 12 elegánsan felöltözött zenész, a Miskolci Nemzeti Színház Kamarazenekara egy számukra kialakított vízi színpadon nyújtott élő, klasszikus zenei aláfestést.
 

Ilyen volt az Activia  vízijóga a Városligeti-tavon

Nézzük, milyen az, ha jógázók lepik el a Városligeti-tavat!
 

Az Activia Fusion márka azt vallja, hogy a mindennapokban akkor járunk a legjobban, ha csempészünk egy kis élvezetet abba, ami egészséges. Ez adta a különleges vízijóga ötletét is. A két, izgalmas ízből összeállított gyümölcságy és az azon lévő hófehér joghurt az egészséges életmód és az élvezet ötvözetét szimbolizálja. Ugyanezt a filozófiát testesítette meg a vízijóga és a komolyzene párosítása is a városligeti környezetben.

Ilyen volt az Activia  vízijóga a Városligeti-tavon

Az esemény jellegzetességeit figyelembe véve Kriston Adrienn, az amerikai Yoga Alliance által minősített jógaoktatója speciális vinyasa flow mozdulatsort állított össze. A rendezvényen Oravecz Nóra blogger, valamint Szalóki Ági és Singh Viki énekesnők mellett több százan vettek részt.

Ilyen volt az Activia  vízijóga a Városligeti-tavon

A különleges vízijóga mindenkire nagy hatást gyakorolt, a résztvevők csodás élményben részesültek. Erről tanúskodik az alábbi videó is:
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top