Szabadidő

24 ezer dominót borítottak fel a foci-Eb tiszteletére – szenzációs videó

Ezt a szenzációs videót akkor is érdemes megnézned, ha alapból utálod a focit, és inkább bosszankodva gondolsz az egy hónapos Európa-bajnokságra. A videóban 24 ezer dominót állítottak fel gondos és megtervezett munkával, amit nagyjából másfél perc alatt ledöntöttek. Zseniális!

A franciák hosszú hónapok óta készülnek a pénteken startoló foci-Eb-re. Tegnap megmutattuk a feldíszített Eiffel-tornyot, ma pedig egy egészen szenzációs videót találtunk a fociünnep tiszteletére.

A nyitómeccset, melyen óriási megtiszteltetésként Kassai Viktor sípolhat, hagyományosan a rendező ország játssza, a mieink először kedden este 6-tól, Ausztria ellen lépnek majd pályára. Addig is bemelegítésként nézd meg ezt a bámulatos videót, amelyben 24 ezer dominót borítanak fel a foci-Eb tiszteletére.

A színes dominókból nemcsak az Európa-bajnokság logóját rakták ki, de megmintázták a csoportokat a nemzetek zászlóival, így egy pillanatra még a magyar nemzeti lobogót is láthatod. Zseniális!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top