Szabadidő

Szuperhősnek öltözött táncos fiúk lepték meg a rászoruló gyerekeket

Hatzsáknyi ajándékot adományozott a pilisi gyermekotthonnak Magyarország első revütánccsapata, a Hot Men Dance. A fél évig gyűjtött felajánlásokból 300 gyereknek elegendő plüss, bicikli és dömper jött össze. Az ajándékokat a fiúk szuperhősjelmezben adták át a gyerekeknek.

Hat szuperhős hatzsáknyi ajándékkal lepte meg hétfő délután a pilisi gyermekotthon lakóit. A budapesti Hot Men Dance revü tánccsapat fél évig gyűjtötte az adományokat műsoraik alatt, így 300 plüssjáték, bicikli, roller és dömper találhatott új gazdára.

Szuperemberek, szuperférfiak
Szuperemberek, szuperférfiak

Tímár Péter, a csapat vezetője elmondta, hogy az eddig megszerzett ismertségüket jótékony célokra szeretnék felhasználni most és a jövőben is.

A gyerekeknek nagyon tetszett a szupercsapat
A gyerekeknek nagyon tetszett a szupercsapat

“Egy célunk volt: szórakoztatni a gyerekeket. Ezért nemcsak játékokat gyűjtöttünk nekik, de beálltunk velük focizni, és gyerekkorunk meghatározó karaktereinek beöltözve töltöttünk velük egy délutánt” – mondta a Hot Men Dance vezetője.

A csapat az adománygyűjtés mellett gőzerővel készül a szeptember 23-án kezdődő 3 napos férfi revütánc-világbajnokságra, amelyet idén először hazánkban rendeznek. Az eseményen Brazíliától Csehországig a műfaj 10 ország legjobb táncosa versenyezik majd a 2016-os férfi revütáncos-világbajnoki címért.

További cikkek jótékonysági akciókról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top