Szabadidő

Elvitte a show-t a fénytechnikus a fesztiválon

Az egyik francia rockfesztivál fénytechnikusa pillanatok alatt ellopta a sztárfellépő zenekar elől a show-t, amikor fellépett a színpadra, és karral jelezte a lámpák irányát. A közönség azonnal vette az adást, vele együtt mutogatott és kiabált. Óriási.

A francia Deluxe zenekar fellépése előtt Nico Terrien fénytechnikus csupán a saját feladatát végezte. Felállt a Garorock fesztivál színpadára, és karjelzésekkel irányította társait, hogyan állítsák be a reflektorokat. A mutatvány olyan fantasztikusra sikeredett, hogy pillanatok alatt ellopta a show-t a zenekar elől, de legalábbis óriási hangulatot csinált.

A közönség vagy nagyon unatkozhatott már, és örült, hogy végre történik valami a színpadon, vagy elképesztően kreatív volt (inkább az utóbbira voksolunk), mert azonnal vette az adást, és egészen váratlanul reagált a technikus karjelzéseire. Pillanatokon belül kitört a legjobb értelemben vett téboly. Ezt látni kell.

(444)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top