Szabadidő

Méregdrága tűzijáték lesz augusztus 20-án

Méregdrága az idei tűzijáték. Az augusztus 20-i félórás műsor 140 millióba kerül. Reméljük, ennyi pénzből valóban pazar látványban lehet részünk.

A 140 milliót taksáló félórás tűzijátékot idén már nemcsak a Gellért-hegyről és a Lánchídról lövik fel, hanem az Erzsébet híd északi járdájáról is indulnak majd a látványos rakéták.

Augusztus 20-án este 9 órától több mint 20 ezer pirotechnikai eszközt lőnek fel a szakemberek. És azon sem kell majd nagyon meglepődni, hogy jóval több rendőr biztosítja az ünneplő és a tűzijátékot figyelő tömeget. A biztonsági szint fokozását a párizsi, brüsszeli, nizzai és müncheni eseményeket követően rendelték el.

A tűzijátékra védőkordont alakítanak ki, amely azonnal megnyílik, ha adott esetben villámgyorsan el kell hagyni a helyszíneket. Piktogramok mutatják, merre érdemes haladni a főúton, rakparton, északi és déli irányba, illetve a mellékutcák felé.

Méregdrága tűzijáték lesz augusztus 20-án

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top