Augusztus 20: 5 szuper program vidéken

nlc | 2016. Augusztus 18.
Ismét remek programok lesznek országszerte augusztus 20-án. Összegyűjtöttünk ötöt a vidékiek közül. Igyekeztünk úgy válogatni, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót!

Debreceni virágkarnevál

Mi mással is lehetne kezdeni az augusztus 20-ai programajánlót, mint a nagy klasszikussal? A debreceni virágkarnevál idén 50 éves. Amit 9 napos fesztivállal ünnepelnek, ráadásul nagy változások is várhatók, ugyanis most először halad majd a menetben elektromos meghajtású virágkocsi. Ezt legalább egyszer mindenkinek látnia kell. Aki idén esetleg nem tud személyesen ott lenni, az is megnézheti, ugyanis a felvonulást augusztus 20-én élőben közvetíti a Duna Televízió.

Bor és kenyér ünnepe – Siófok

A kenyér ünnepe alkalmából változatos programokkal várják az érdeklőket a siófoki hajóállomásnál augusztus 18 és 21. között. Lesznek gasztronómia és kulturális programok, na és rengeteg koncert és remek hangulat augusztus 20-án pedig a tűzijáték sem maradhat el. lesz bor és kenyérszentelés és kiderül az is, hogy melyik lesz Siófok város bora.

Augusztus 20: 5 szuper program vidéken

Ismét remek programok lesznek országszerte augusztus 20-án. Összegyűjtöttünk ötöt a vidékiek közül. Igyekeztünk úgy válogatni, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót!

 Szent István Napi Fesztivál – Esztergom

Immár hagyomány, hogy Esztergomban fergeteges koncertekkel és tűzijátékkal ünneplik az államalapítás ünnepét. Idén fellép többek között a Tankcsapda, Caramel, a Ladánybene 27 és Deák Bill Gyula is. A fesztivál többnapos, nemcsak augusztus 20-án, hanem augusztus 12-13-án is voltak, és 19-én is lesznek koncertek. A jegyek 1700 és 3000 Ft közötti áron kaphatók.

Augusztus 20. Ünnepség, Család, Szórakozás – Győr

Győrben ingyenes zenei fesztivállal ünneplik augusztus 20-át. A buli már augusztus 18-án elkezdődik. Ott lesz például Kis Grofó, Szikora Róbert és az R-go, Kasza Tibi és Dj Dominique is. A helyszín a Marcalváros határán található Cirkusz tér.

Szent István Napi Várjáték – Hollókő

Aki augusztus 20-án Hollókőre látogat, egy kicsit visszarepülhet a középkorba. A hollókői várnál ugyanis harcosokkal, boszorkányságokkal és mutatványosokkal várják az érdeklődőket. Ezeken kívül lesz reneszánsz zene és királyi lakoma is. Időutazásra fel!

Még több augusztus 20 az NLCafén

Exit mobile version