Szabadidő

Egy kacsa mentette meg a gyászoló kutya életét

Mióta csak megjelent az amerikai család tornácán, elválaszthatatlan a család kutyájától, George-tól.

A kutyus gazdája, bizonyos Jacquie Litten megható Facebook-poszttal állított emléket a nem mindennapi barátságnak. Ebből kiderült az is, hogy George immár két éve depressziós, de legalábbis nagyon letört: pontosan azóta, hogy elveszítette társát és legjobb barátját, a 12 éves labradort, akit Blackie-nek hívtak.

Egy kacsa mentette meg a gyászoló kutya életét

“Blackie halála óta George minden áldott nap sír. Az étvágya sem olyan, mint régen. Egyértelműen látszik rajta, hogy gyászol”írta a gazdi, majd hozzátette, a változást George életébe egy váratlanul felbukkanó kiskacsa hozta el.

Egy kacsa mentette meg a gyászoló kutya életét

“A kacsák meglehetősen ritkák errefelé, az meg pláne szokatlan, hogy egy példány csak úgy felsétál a tornácra és összebarátkozik az ott fekvő kutyával.”

Egy kacsa mentette meg a gyászoló kutya életét

 

George-dzsal és szárnyas barátjával mégis pontosan ez történt: a gazdi szerint mióta csak találkoztak, elválaszthatatlanok egymástól. “Megható látni, ahogy ennek az apró lénynek a szeretete megváltoztatja George-ot. Mióta csak feltűnt, sokkal kiegyensúlyozottabb, és sosem sír. Nem lehet véletlen.”

Olvass még több megható állatbarátságról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top