Szabadidő

Újabb mennyei sütikkel kápráztat el szeptembertől a Tortakirály

A Tortakirály, Buddy Valastro finomabbnál finomabb süticsodákkal csábít a szeptember elején induló sorozat legújabb részeiben. Az izgalmas gasztroműsorban a tortakészítés legapróbb részleteiben is bepillanthatunk.

Még egy év sem telt el azóta, hogy Buddy Valastro Magyarországra látogatott, és meghódította a magyar rajongók szívét. A Tortakirály már 8. évadánál tart, az új epizódok is számtalan izgalmas, boldog és megható pillanatot tartogatnak. A New Jersey állambeli Hobokenben található Carlo’s Bakery főcukrásza, Buddy és csapata mindent megtesznek azért, hogy a legkreatívabb, legízletesebb és leghajmeresztőbb süteményeket készítsék el.

A sorozat legmókásabb részei Halloween idejére invitálnak, a torták garantáltan az ünnep hangulatát idézik majd. A sütemények mestere csapatával együtt ellátogat egy kísértet járta házba is, hogy ihletet merítsenek a különlegesen rémisztő tortához. Az új epizódok egyik legmeghatóbb pillanatának ígérkezik, amikor Buddy Valastro – aki saját bevallása szerint imád másokat inspirálni – egykori tanára meglátogatja a Carlo’s Bakeryt. A nagy találkozás minden izgalmas részlete a szemünk előtt villan fel. A forgatócsoport ezúttal is szabadon követheti a sorozat szereplőit, így a nézők teljes betekintést nyerhetnek mind az izgalmas tortacsodák elkészítésének legapróbb részleteibe, mind a szereplők olykor nem egyszerű mindennapjaiba.

A Tortakirály új részeit szeptember 7-től este 9 órától sugározza a TLC csatorna.

Addig pedig ízelítő a Tortakirály új részeiből

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top