Szabadidő

Király Gábort a legőrültebb kapusok közé választották

Hogy a focikapusok is számtalan kunsztot tudnak a labdával, a Sporty Trader videós összeállításából is kitűnik. És kitűnik az is, hogy a mi szürke mackónadrágos Király Gáborunkat is beválasztották a legőrültebb kapusok közé. Nézzétek meg, vajon mivel érdemelte ki a jó értelemben vett címet.

Hogy ma már a kapusok is labdazsonglőrök, jól mutatja ez az elképesztő videós összeállítás. Ezeket a kunsztokat, ha a világ legjobb focistái csinálják, akkor is állva tapsol a közönség. A Sporty Trader videós összeállításában a legőrültebb kapustrükköket gyűjtötte egybe. És örömünkre szolgál, hogy ebbe az igencsak illusztris mezőnybe Király Gábort is beválasztották.

Lássatok csodát, és ámuljatok a legőrültebb kapusmozdulatokon. És hogy a visszavonult Király Gábor milyen trükkel vívta ki az amúgy jó értelembe vett címet? A foci-Eb-n mutatott egyik emlékezetes cselével – vagy botlásával?! Mindegy. A lényeg, Király Gábor is helyet kapott ebben a frenetikus videóban.

Király Gábor a legőrültebb kapusok között

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top