Szabadidő

Elözönlötték az egerek a minisztériumot – saját macskáját vitte az irodába

A westminsteri minisztériumban rendhagyó módon küzdenek az egerek ellen: a dolgozók saját macskáikat bevetve vették fel a harcot a rágcsálók ellen.

Titania, a gyönyörű burma macska még csak nem is az első bársonytalpú, aki a közelmúltban “állást kapott” a Fogyatékkal Élők Minisztériumában, Westminsterben. A törzskönyvezett cica mellett egy fél tucat közönséges házi macska is egerészik a hatalmas épületben: Larry, Palmerston és Gladstone erőfeszítései azonban kevésnek bizonyultak a rágcsálók ellen – írja a Telegraph című brit lap.

Elözönlötték az egerek a minisztériumot – saját macskáját vitte az irodába

Penny Mordaunt, Titania gazdája a Twitteren azt írta, azzal, hogy saját macskáját is csatasorba állította, jó példát szeretne mutatni a minisztérium többi dolgozójának. “Lehet, hogy nem Titania a legjobb egerész a csapatban, de az biztos, hogy segítségével mindenki felfigyel majd a problémára.”

A miniszternek egyébként igaza lett: Twitteres posztjára egymás után jöttek a támogató reakciók. Sőt! Egyre több politikus emelt szót a minisztériumi épületeket elözönlő egerek ellen. Volt olyan is, aki még a Parlament épületébe is macskákat követelt.

Olvass még többet a macskákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top