Szabadidő

Visszatért a Will és Grace sorozat, annyira menő módon, hogy imádni fogod

Kereken 10 évvel ezelőtt ért véget a Will és Grace sorozat, ami legalább annyira szórakoztató volt, mint a Jóbarátok. De ez az ősz a visszatérésekről, vagy ha úgy tetszik, a reunionról szól Hollywoodban, így a Will és Grace stábja is újra forgatott.

Hamarosan bemutatja a Netflix a négy új epizóddal visszatérő Szívek szállodáját (Gilmore Girl), és bár nem volt valami fényes a Bír-Lak (Full House) visszatérése, azért ők is kaptak újabb esélyt. Persze mindenki egy Jóbarátok reunionra vár, de arra minimális az esély, addig is itt van nekünk a legalább annyira szórakoztató Will és Grace sorozat stábja, akik hétfőn bejelentették a visszatérést. Itthon a sorozatot a VIASAT3 adta, és talán reggelente még most is elcsíphetitek az ismétlést.

Only smiling because of where Eric's hand is! #ericmccormack @seanhayes @meganomullally

Debra Messing (@therealdebramessing) által közzétett fénykép,

A Will és Grace főszereplői (Debra Messing, Eric McCormack, Sean Hayes és Megan Mullally) idén februárban már együtt szerepeltek egy tévéműsorban, amiben James Burrows tévés zsenit ünnepelték.

A mostani reunion úgy derült ki, hogy szereplők folyamatosan forgatásra utaló képeket kezdtek posztolni az Instagram-oldalaikon. Majd hétfőn már egy, a Will és Grace sitcom díszletében készült, friss csoportképet is feltöltöttek a közösségi oldalra.

As seannie said…We're BACK!!!!!” @seanhayes @meganomullally @ericmccormack

Debra Messing (@therealdebramessing) által közzétett fénykép,

Az amerikai elnökjelöltek vitája előtt pedig már a közel 10 perces Will és Grace miniepizód is felkerült a netre. A történtben Will és Grace régi jó szokásukat folytatva az élet nagy dolgairól vitáznak, mint például a Szürke ötven árnyalatának jelentei, Brad Pitt és Angelina Jolia szakítása, Ryan Lochte részvétel a Szombat esti táncban, és persze arról, hogy mégis miféle ember szavazhat Donald Trumpra. Ekkora toppan be a lakásba a trumpos zászlót lobogtató Karen (aki egyértelműen a sorozat legviccesebb karaktere volt), majd kebelbarátja, Jack, aki pedig egyáltalán nem akar szavazni.

Innentől kezdve Karen Trump elképesztően ostoba beszólásaival próbálja meggyőzni Jacket arról, hogy szavazzon a milliárdosra, Will és Grace pedig Clinton tetteit sorolják. Mindezt a sorozathoz méltó, tényleg vicces módon.

Hogy a végén kinek a hatására és kire szavaz majd Jack? Nézzétek meg a videót!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top