Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Szabadidő

Már 750 forintért mozizhatsz a FilmÜnnepen

A FilmÜnnepen október 6. és 9. között 750 és 950 forintért vásárolhatsz jegyet több mint 40 különféle filmre, melyek közül hármat premier előtt, négyet premieren nézhetsz meg.

A Cinema City ötödik alkalommal rendezi meg minden fővárosi és vidéki mozijában négynapos eseménysorozatát, a Cinema City FilmÜnnepet

Három premier

Ebben az évben három produkció debütál premier előtt a programban részt vevő 19 fővárosi és vidéki mozi valamelyikében, így a két francia produkció, az Aladdin legújabb kalandjai és a Belle és Sébastien – A kaland folytatódik, valamint a Lángelmék akcióvígjátékra válható kedvezményes jegy. Négy mozis alkotást a FilmÜnnep hetén mutatnak be a mozikban: családi program lehet a Kubo és a varázshúrok animációs film és Pizsamaparti című svéd gyerekfilm. A thriller kedvelőinek szól a nagy sikerű könyvadaptáció, a Lány a vonaton, a felnőtt humort szeretők a Virsliparti című filmen szórakozhatnak majd.

 

Már 750 forintért is mozizhatsz a FilmÜnnepen
Belle és Sébastien – A kaland folytatódik

 

A Wellhello zenekar: Fluor Tomi és Diaz, #sohavégetnemérős című epizódfilmjének exkluzív részleteit közönségtalálkozó keretében először nézhetik meg a hivatalos bemutató előtt a rajongók. Szabó Simon Ebéd előtt című rövidfilmje, mely a napokban a 22. Nemzetközi Rövid Film Fesztiválon dráma kategóriában kapott külön díjat, illetve a FIPRESCI Nemzetközi Filmkritikusok Díját nyerte el, szintén közönségtalálkozó keretében lesz Magyarországon először megtekinthető. Réz András a Lány a vonaton című film kapcsán tart majd filmklubot.

FilmÜnnep TV

Emellett a FilmÜnnep TV keretében több mint 50 beszélgetést és ugyanennyi filmelőzetest nézhetnek meg online és mobilról a mozirajongók. A műsorvezetők olyan magyar filmek alkotóival beszélgetnek, mint az Ernelláék Farkaséknál, a Martfűi rém vagy a jövő év elején mozikba kerülő Kincsem és Vándorszínészek című filmek. Három nagy filmes univerzum is a témák között szerepel a FilmÜnnep TV-ben, így a Zsivány Egyes, a Legendás állatok és megfigyelésük valamint a Dr. Strange kapcsán látható majd beszélgetés A Star Wars és Marvel univerzumokról, valamint J. K. Rowling karaktervilágáról. A filmes szakemberek és színeszek mellett számos híresség is beszél majd mozis élményeiről.

A filmunnep.hu weboldalán minden program elérhető.

Címlap

top