Szabadidő

Kiszabadították a borzot, akinek üdítős dobozba szorult a feje – videó

A szorult helyzetbe került állatnak hihetetlen szerencséje volt, hogy egy jóindulatú idegen rátalált, még mielőtt valami komoly baj történt volna.

Szívfacsaró látványt nyújt az a borz, akinek egy (feltehetőleg eldobott) üdítős dobozba szorult a feje, majd így kószált vakon és tanácstalanul egy nem kevés veszélyt tartogató autóút közelében.

Tényleg az a hatalmas szerencséje, hogy egy jóindulatú idegen arra mászkált, és az állat segítségére sietett – ráadásul nem kevés kockázatot vállalva, hiszen köztudott, hogy az ilyen bűzös borzok penetráns szagú folyadékot lövellnek ki magukból, ha veszélyben érzik magukat. 

A mentőakció végül sikeresen zárult: a borz nagy nehezen kihúzta a fejét a dobozból, majd rövid eszmélés után angolosan távozott a helyszínről. Köszönetet nem mondott ugyan, de a megmentőnek biztosan elég a jó cselekedet után maradó kellemes melegség érzése!

TheDodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top