Szabadidő

Őszi gardróbcsere meglepetések nélkül (x)

Ahogy a vénasszonyok nyarának utolsó utáni napja is elmúlik, szembe kell néznünk a szomorú ténnyel. Már megint itt az ősz. Újra megszaporodnak rajtunk a ruharétegek, még jó, hogy ebben a szezonban a sok réteg kimondottan trendi. Vidám, szellős nyári szandáljainkból a zárt cipők fogságába kerül a lábunk, előkerülnek a sapkák és a sálak. Szóval ideje a gardróbcserének.
Őszi gardróbcsere meglepetések nélkül (x)

Mivel az amerikai nőcis filmek gardróbméreteivel kevesen rendelkezünk, így szezonváltáskor legtöbbünknek fontos hétvégi projekt lehet az elmúlt évszak ruhatárának gondos be-, az elkövetkező évszak ruhatárának, körültekintő kicsomagolása.

Ma már praktikusak a népszerű lakberendezési áruházakban több méretben és színben kapható zárható dobozok vagy vákuumpumpával egész kicsire lapítható zsákok, amiben biztonságban alhatnak téli, nyári álmot ruháink. Az új szezont így jó esetben nem kell egy nagyobb shoppingtúrával indítanunk, elég csak kipakolni és vidáman köszönteni a rég nem látott darabokat.

Persze előfordulnak nem túl vidám meglepetések is. Jó pár tucat fórumtéma foglalkozik azzal a kérdéssel, mitől sárgulnak be ötletszerű helyeken a ruhák az állásban. Én már mindenféle megoldást hallottam, egy biztos, elég ijesztő, ha a kedvenc blúzod és a méregdrága, egyszer hordott nadrágod sárga foltokkal tarkítva kerül elő. Mielőtt ilyen esetben szívinfarktust kapnál vegyél egy mély levegőt, és nyugodj meg. Az ilyen foltok jelentős része eltávolítható.

D. Tóth Kriszta is a megbízhatósága és hatékonysága miatt választja a Persil termékeket:

“Én régóta Persil-t használok, nemcsak azért, mert a családom szinte összes tagjának bevált, hanem mert nagyon kíméletesen mos és ragyogó tisztaságot biztosít. Megbízható segítő a háztartásban, ami számomra nagyon fontos, hiszen rengeteg időt spórol meg nekem, amit a családommal, barátaimmal tölthetek “

A Persil Duo-caps és a Persil Power Mix két komponensű mosószerek kis, vízben oldódó tasakba zárva. Használatuk praktikus és gyors. Tárolni pedig a legkisebb fürdőszobában sem okozhat gondot. Koncentrált hatóanyagtartalmuknak köszönhetően hatékonyan távolítanak el bármilyen foltot, így bátran rájuk bízhatod féltve őrzött darabjaidat.

S ha túl vagy a mosáson, jutalmazd meg magad bátran néhány szezonnak megfelelő kiegészítővel, hiszen egy gardróbfrissítés nem lehet teljes néhány új darab nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top