Szabadidő

Menhelyi kutyákkal lepte meg utasait az Uber-sofőr – cuki videó

Az Uber-sofőr szuper ötlettel állt elő: a fuvar mellé tüneményes kiskutyákkal is meglepte utasait, ráadásul azért, hogy így hívja fel a figyelmet a menhelyeken várakozó állatokra.

Egy Uber-sofőr arra gondolt, kocsikázás közben valami fontosabb dologgal is szeretne foglalkozni, és autója szuper terepnek bizonyult ahhoz, hogy megmutassa, milyen klassz is a menhelyi állatok örökbefogadása.

Menhelyi kutyákkal lepte meg utasait az Uber sofőr - cuki videó

Jonathan Gaurano ezért rendre úgy vette fel utasait, hogy előtte már egy menhelyről “kölcsönkért” kutyus is várta őket a hátsó ülésen. A fiatal férfi beszélt a menhelyekkel, elintézte, hogy autója tökéletesen komfortos és biztonságos legyen a kutyusok számára, aztán elvitte kicsit kocsikázni az állatokat, annak reményében, hogy már egy utazás alatt is gazdira lelnek.

És mondanunk sem kell, a hatás nem maradt el: az utasok imádták a cuki kutyusokat, akik közül remélhetőleg hamarosan mindenki szerető otthonra talál.

Még több cuki videó az NLCafén:

  • Így neveli kölykét a szigorú corgimama – cuki videó 
  • Cuki videó: ez a tacskó a világ legnagyobb vadásza 
  • Barátjának zenél a tehetséges kutya – cuki videó 

TheDodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top