Szabadidő

Édes családtagunk

Kevés olyan dolog van az életünkben, ami mindannyiunk számára ugyanazt jelenti, ugyanazt az érzést kelti és ugyanolyan hatással van ránk. Egy friss sütemény illata, egy hűsítő limonádé vagy a kezünkben tartott forró csokoládé mind-mind megmelengeti a szívünket, mosolyt csal az arcunkra. Az édes életről mindenkinek más jut az eszébe, de a felsorolás elengedhetetlen kelléke a cukor, ami minden háztartásban szerepet kap, és nehezen tudjuk elképzelni a jövőnket nélküle.
Édes családtagunk

Hazánkban az egyik legismertebb márka, az édes ízek zászlós-hajója, a Koronás Cukor, amely immár 20 esztendeje van jelen a mindennapjainkban. Kevesen tudják, hogy táplálkozásunk ezen fontos összetevőjét Magyarország egyetlen cukorgyárában, Kaposváron állítjuk elő, gondos figyelemmel kísérve a répacukor minőségét, a gyártást és a csomagolást. Két évtizedes sikerünk a hazai cukorrépa-termesztők egyik nagy felvevőpiacát és munkatársak százainak megélhetését jelenti. Cégünk számára nagyon fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért elkötelezettek vagyunk a környezettudatosság mellett, e téren véghez vitt legkomolyabb fejlesztésünk a különleges és innovatív biogázüzem létrehozása, amivel a gyár környéki háztartásokat is ellátjuk meleggel.

A fejlesztésre fordított figyelmünk természetesen a termékeink kínálatára is kiterjed, a hagyományos ízvilágú kocka-, por- és kristálycukor mellett megtalálható a barna cukor, kandis-, nád- és biocukor, de a felsorolásból nem hiányozhatnak a nagy sikerű befőzőcukor különböző típusai sem.

Édes családtagunk

A mindentacukorrol.hu oldalon minden érdekesség megtalálható a tudatos cukorfogyasztással kapcsolatosan, a korszerű táplálkozáson át az egészséges receptekig. A sutipedia.hu és azenlekvarom.hu egy gombnyomással segítségére lehet az újdonságokra vágyó vagy eltévedt háziasszonyoknak.

A kerek évforduló mindig egy alkalom arra, hogy egy percre megálljunk, számot vessünk és megnézzük, milyen eredmények állnak a hátunk mögött. A Koronás Cukor minőségi termékei mellett nagy figyelmet szentelünk fogyasztóinkra is, közösségi oldalakon teremtünk kapcsolatot, nyereményjátékokat szervezünk. Vásárlóink így magukénak érzik termékeinket, legújabb játékunkban értékes nyereményekért díszdobozt terveztetünk, receptbajnokságot hirdettünk és alkotói pályázatunkkal fiatal tehetségeket támogatunk. A hagyományos Koronás CukorOvi programunkban megannyi óvodában csaltunk örömet a kicsik szemébe fejlesztő játékainkkal. Felhívásainkra az ország szinte minden pontjáról érkeztek jelentkezők. Népszerű Facebook- csoportunkban különösen fontos az interaktivitás, a háziasszonyok megoszthatják újdonsült receptjeiket, közös eseményekre hívjuk a családokat, és volt, hogy nagymamáink legjobb lekvárjainak elkészítőit egy-egy autóval is megjutalmaztuk.

Hosszú oldalakon keresztül sorolhatnánk az elmúlt két évtized történéseit, de számunkra mindig az első helyen állt, hogy a hagyományok tisztelete mellett édesítsük meg a mindennapokat. A XXI. század hozományaként pedig folyamatos fejlesztésekkel, újdonságokkal vagyunk jelen a háztartásokban!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top