Szabadidő

15 gif, amitől lehiggadsz, miután Trump lett az amerikai elnök

Te is felhúztad magad, amikor arra ébredtél, hogy Donald Trumpot választották meg az Egyesült Államok elnökének? Ha a szíved azóta is összevissza ver, akkor most segítünk egy kicsit, hogy megnyugodj.

Vannak azok az emlékek, amelyeket olyan pontosan raktároz el a memóriánk, hogy sok évvel később is pontosan tudjuk, milyen körülmények között születtek meg – ezek az úgynevezett villanófényemlékek. Emlékszel rá, hol voltál, és mit csináltál, amikor a szeptember 11-ei terrortámadás történt, amikor megtudtad, hogy babát vár a legjobb barátnőd, vagy amikor kiderült, hogy felvettek az egyetemre.

Valószínűleg sokan tűpontosan emlékezni fognak arra a reggelre is, amikor értesültek róla, hogy Donald Trump lett az Egyesült Államok elnöke. Az első reakció a többségnél a sokk, a hitetlenkedés és a pulzusszám drasztikus megemelkedése. Ha te is azok között vagy, akiknek megugrott a végnyomásuk a hír hallatán, akkor most néhány nyugtató giffel segítünk, hogy a bioritmusod helyreálljon.

Cikkek Donald Trumpról az NLCafén:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top