Szabadidő

Játszótársat kapott a kis fehér oroszlán – cuki fotók

Különleges ajándékkal lepték meg gondozói a Nyíregyházi Állatpark alig három hónapos kis fehér oroszlánját. A meglepetés a Gyöngyösi Állatkertből érkezett. De mégis mi lehet a meglepi? Mutatjuk. Imádni valóan aranyos fotók következnek.

Tizenegy héttel ezelőtt született a Nyíregyházi Állatpark dél-afrikai fehér oroszlánja, amely azóta már világhírt is szerzett magának. A kölyköt édesanyja csak az első hetekben szoptatta, azt követően gondozója vette magához.

Az állatkert szakemberei azóta keresték a megoldást, hogyan tudnák a kis fehér oroszlánt úgy gondozni, hogy minél kevesebb emberi hatás érje. Családjához nem tudják visszahelyezni, de mégis az a legjobb megoldás a kölyöknek, ha fajtársai között nevelkedik.

A Gyöngyösi Állatkert jóvoltából pedig szerdán érkezett a különleges segítség. A takaróval harcoló kis fehér oroszlánt olyan ajándékkal lepték meg, amitől az állat egészen felvidult. Két héttel idősebb, normál színváltozatú fajtársat kapott. Az oroszlánkölykök pillanatok alatt összehaverkodtak, már együtt labdáztak és hancúroztak. Így a fehér oroszlán is visszakerülhetett a Nyíregyházi Állatpark Viktória házába. Persze, azért kedvenc játékait, mint a barna mackó és a hatalmas plüss tigris, megtarthatta.

Nézd meg az oroszlánkölykökről készített tüneményes fotókat a galériában

Megnézem
Összes kép (1)

További fotók a kis fehér oroszlánról és új játszótársáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top