Szabadidő

Így menti meg a karácsonyt a Mikulás felesége a Marks and Spencer reklámfilmjében

Méltó választ adott a Marks and Spencer a John Lewis karácsonyi reklámjára. A filmben Télapó felesége menti meg egy ausztrál kisfiú karácsonyát, akinek a levele késve érkezett az Északi-sarkra.

Megjelent a Marks and Spencer divatcég idei karácsonyi reklámfilmje, méltó válaszként a konkurens John Lewis megható karácsonyi videójára, ami pár napja jelent meg. A M&S filmjében a filmben Télapó felesége, Mrs. Claus azon fáradozik, hogy valóra váltsa egy ausztrál kisfiú önzetlen karácsonyi kívánságát.

A Marks and Spencer egy háromperces kis filmjében Mrs. Claus, miután útnak engedte a férjét, kinyitja egy hétéves ausztrál kisfiú levelét, amit késve kapott meg a Télapó, ezért idén karácsonykor már nem teljesülhet Jake kívánsága, hacsak Mrs. Claus titkos ügynök módjára kezébe nem veszi az irányítást. A hollywoodi filmek mintájára vágott filmben Télapóné hószánozik, helikoptert vezet és sütit is eszik azért, hogy megmentse a kisfiú karácsonyát, aki a testvérének kért egy új pár cipőt, mert a régit a kutyus megette. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top