Szabadidő

150 gazdátlan állatot juttatott gazdához ketrecbe zárt humorista

A francia férfi addig él egy menhely ketrecébe zárva, míg a menhely összes négylábú lakóját örökbe nem fogadják.

A világ állatmenhelyei és állatvédő szervezetei mára megtanulták, hogy ahhoz, hogy láthatóvá tegyék magukat és védenceiket a potenciális örökbefogadók számára, a lehető legeredetibb és legmeghatóbb módszerhez kell folyamodniuk. Mindezt ráadásul – lehetőleg – a közösségi oldalaikon.

Nos az egyik francia állatmenhelynek, az SPA Montpellier Méditerranée Métropole-nak ezúttal nagy szerencséje volt: anélkül adtak örökbe 150 gazdátlan kutyát és cicát, hogy a kisujjukat megmozdították volna. Mindezt a francia humoristának, Rémi Gaillard-nak köszönhetik, aki vállalta, egészen addig az egyik ketrecben tölti a mindennapjait, míg a menhely összes lakóját örökbe nem fogadják.

Rémi egyébként élőben közvetíti a nem mindennapi vállalkozást, eközben pedig részletesen beszámol arról nézőinek, mennyire ijesztő és őrjítő ilyen kis helyre zárva tölteni az időt. A humoristának nem ez az első, meglehetősen hajmeresztő projektje. Júliusban egy francia főút korlátjához láncolta magát, hogy felhívja a figyelmet azokra az egykori kedvencekre, akiket így hagytak sorsukra egykori “gazdáik”.

Olvass még többet állatmenhelyekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top