Szabadidő

A hónap szerelmespárja a 80 éves menyasszony és 95 éves vőlegénye

Itt a legújabb bizonyíték, hogy a szerelemben nem léteznek korhatárok. Maria és Carlos esküvői videója pontosan az, amire ezen a zord novemberi napon szükséged van.

Mondják, hogy a szerelem sokszor a legváratlanabb pillanatokban és helyzetekben toppan be az ember életébe. Remek példa erre a 80 éves Maria Teresa Cobar, akire nagyjából egy évvel ezelőtt talált rá ez a csodálatos érzés az idősek otthonában, ahol lakik. Ekkor költözött be a 95 esztendős Carlos Victor Suarez a szemközti szobába. A férfi azt mondja, szerelem volt az övék első látásra. Amint meglátta Mariát, tudta, hogy egymásnak rendelte őket a sors. Carlos 10 évvel korábban vesztette el a feleségét, Maria pedig még sosem volt korábban férjnél, és gondolatban a szerelem érzésétől is elköszönt már évtizedekkel korábban.

Aztán mégiscsak megérkezett a két idős ember életébe a csoda. Nagy beszélgetések és sok-sok nevetés költözött a napjaikba miután megismerték egymást. 8 hónappal később pedig úgy döntöttek, összekötik az életüket. Nagy napjukban rokonok, barátok és az otthon személyzete is örömmel segédkezett. A vőlegény reakciója, amikor meglátta az oltár elé sétáló menyasszonyát, egyszerűen imádni való volt.

A hónap szerelmespárja a 80 éves menyasszony, és 95 éves vőlegénye
Miután kimondták a boldogító igent, még táncra is perdült az “ifjú pár”.
A hónap szerelmespárja a 80 éves menyasszony, és 95 éves vőlegénye
Maria azt mondja, olyan szerelmes, akár egy tinédzser: “Annyi magányosan töltött év után Isten ajándéka, hogy megélhetem mindezt. Pillangók repdesnek a gyomromban, csodálatos érzés.”
 

Nézzétek meg a nagy napról készült videót, ha nem beszéltek spanyolul, akkor is lesznek szívmelengető pillanataitok.

 via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top