Szabadidő

Cukiság: a kukás lett a kétéves kisfiú legjobb barátja

Lance minden hétfőn izgatottan, saját, miniatűr kukájával felszerelkezve várja, hogy legjobb barátja begördüljön az utcájukba.

A szívmelengető barátság története nagyjából egy éve kezdődött, röviddel azután, hogy a Rufus család a texasi Planóba költözött. “Azt vettem észre, hogy Lance minden alkalommal izgatott lesz, mikor meghallja az utcában dolgozó kukásautó hangját” – kezdte a Daily Mail című brit lapnak a fiú édesanyja, majd hozzátette, fia akkor még csak egyéves volt. “Mikor kicsit nagyobb lett, kivittem őt a ház elé, hogy találkozhasson a kukásokkal.”

Cukiság: a szemetesember lett a kétéves kisfiú legjobb barátja

“Meglepett a kisfiú őszinte rajongása. Manapság ritkán látni ilyesmit” – nyilatkozta James Jackson, aki több mint négy éve felel a texasi város hulladékának begyűjtéséért. “Emlékszem, az első találkozásunk után azon töprengtem, Lance vajon a következő héten is ott fog-e várni a ház előtt.”

És Lance ott várta. A barátságuk ma már annyira szoros, hogy idén halloweenra a fiúcska olyan megkülönböztető mellényt kért, amiben kukás barátja, James is dolgozik. A ruhadarabhoz Jamestől egy műanyag, miniatűr kukát kapott, hogy a jövőben együtt végezhessék majd a “piszkos” munkát.

Cukiság: a szemetesember lett a kétéves kisfiú legjobb barátja

“Lance hatalmas rajongó. Ha épp reggelizik, mikor James befordul az utcánkba, azonnal abbahagyja és azt kiabálja: kukásautó. Ilyenkor ki kell őt venni az etetőszékből, fel kell öltöztetni, és engedni kell, hogy kivihesse a kukáját” – mondja az anyuka.

Olvass még többet megható barátságokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top