Szabadidő

Mostantól élőben videózhatsz az Instán

Szuper újdonságok az Instagramon. Élőben videózhatsz, ismerősöd videóját kommentelheted, szóval, igencsak izgalmas vadonatúj lehetőségek várnak. Hogy a közösségi oldalon még többet lógsz ezentúl, az tutira vehető.

Amióta a Facebookon elérhetők az élő videók, nagyon sokan használják is ezt az újdonságot. Így várható volt, hogy a Snapchat és az Instagram hasonlóképpen elkészíti a saját alkalmazását. A hamarosan elérhető Instagram Direct a Facebookhoz hasonlóan lehetőséget kínál, hogy statikus képek helyett “élő műsorral” szórakoztasd a követőidet.

Újdonságok az Instán

Az Instagram Stories-ban is elérhetsz élő videókat, ahol ez ráadásul nagyon egyszerűen működik, hiszen csak jobbra kell húznod az ujjadat, és máris megnyílik a kamera. Ekkor pedig csak rányomsz az Élő adás indítása opcióra, és máris elindul az alkalmazás. Követőid pedig máris értesítést kaptak erről a csodás eseményről, mint ahogyan te is láthatod, ha ismerősöd éppen élőben van. Adás közben pedig hozzászólásokat is írhatsz. Szuper, igaz?

Az Instagram Direct felületén a képek és videók láthatóságát korlátozhatod kisebb csoportra, de egyetlen felhasználóra is. Az Instagram Direct alapból is nagyon népszerű a tavalyi indulása óta, a felhasználók száma állítólag máris 80 millióról 300 millióra emelkedett.

Eltüntethető bejegyzések

Az új funkció abban is más, hogy miután a címzett megnézte, máris eltűnik a bejegyzés. Aki használja a Snapchatet, annak a felület és a működés sem lesz idegen, ráadásul pluszként jelentkezik, hogy a képeket és videókat feliratozhatod is.

Úgy tűnik, a Snapchat a Facebookot és az Instagramot is megihlette, hiszen hasonló funkciókat tesznek elérhetővé felhasználóiknak, mindez pedig valószínűleg azt jelenti, hogy a Snapchat valamit nagyon jól csinál – írja a 24.hu.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top