Szabadidő

Hosszú Katinka összecsap Serena Williamsszel

Hosszú Katinka ezúttal nem csupán úszókkal, de más sportágak kiválóságaival is versenyez a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség szavazásán.

Hosszú Katinka is felkerült arra a listára, amelyről az Év legjobb női sportolóját választhatják ki Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) tagjai.

Az AIPS honlapjának beszámolója szerint a nőknél 18 jelöltre lehet szavazni, a voksolás december 28-án éjfélkor zárul. Az olimpiai éremhalmozók közül Hosszú Katinka mellett természetesen ott van a listán a két amerikai, a tornászok között négyszeres riói győztes Simone Biles, illetve a gyorsúszófenomén, a szintén négy aranyat nyert Katie Ledecky, de esélyes a címre a sztárteniszező Serena Williams is.

Az Év legjobb férfi sportolója kategóriában olyan jelölteket találunk, mint Nico Rosberg, a Formula–1 idei világbajnoka, Michal Phelps huszonháromszoros olimpiai bajnok úszó vagy a portugál futballsztár Cristiano Ronaldo.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top