nlc.hu
Szabadidő

Kérdéses Hosszú Katinka felkészülése

Hosszú Katinkát csak kétszer látták edzeni, kérdéses az Iron Lady felkészülése

Egyelőre nem tudni, Hosszú Katinka hogyan készül az országos bajnokságra.
Hosszú Katinka

Hosszú Katinka az augusztusi esküvője óta szinte teljesen eltűnt, nyilvánosan semmit sem tudni arról, hogy mivel tölti a napjait a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, miközben egyre közelebb van az országos bajnokság, valamint a világbajnokság.

A Bors azt írja, hogy az uszodákban egyre inkább arról beszélnek, hogy Katinka végleg abbahagyja az úszást. Eközben arról is hallani, hogy Katinka az otthonához közel, a szentendrei uszodában újra edzésbe állt.

Ám a lap uszodában dolgozó forrása januárban csak kétszer látta a medencében az Iron Ladyt, erre a hónapra nem is foglalt pályát, vagyis ott biztosan nem fog úszni. Emellett a Bors információi szerint Katinka az elmúlt héten nem is volt Magyarországon.

Január közepén Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke azt mondta, Hosszú Katinka elkezdte a felkészülést a Duna Arénában az áprilisi, kaposvári országos bajnokságra, és az ob-n nyújtott teljesítménye alapján dől majd el, hogy helyet kap-e a fukuokai vb-csapatban. Az úszóelnök megjegyezte, hogy az úszás egy olyan sportág, amelyben nincs igazán helye a magánéletnek, a szórakozásnak, csak a kemény munkának.

(Kiemelt kép: Birton Szabolcs/solwee)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top