nlc.hu
Szabadidő

Hosszú Katinka vigasztalta a csalódott Mihályvári-Farkas Viktóriát

A futamgyőztes Hosszú Katinka vigasztalta a csalódott fiatal magyar úszót

Mihályvári-Farkas Viktória nem jutott be az esti döntőbe 400 méter vegyesen, a futamot megnyerő Hosszú Katinka vigasztalta a fiatal úszót.

Hosszú Katinka futamgyőztesként, az ötödik idővel bejutott a döntőbe 400 méter vegyesen a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokság szombati zárónapján.

Ugyanabban a futamban indult a szám másik magyar versenyzője, a tavaly Európa-bajnoki ezüstérmes, olimpiai 6. Mihályvári-Farkas Viktória, aki most a 9. helyen zárt összesítésben, így nem lesz ott az esti döntőben.

A 18 éves Mihályvári-Farkas idei legjobb idejét úszta, mégis csalódott volt, és elsírta magát a medence partján. Ezt követően Hosszú Katinka ment oda hozzá, megölelte, majd röviden váltottak pár szót, mindezt a kamerák előtt.

Hosszú Katinka (b) és Mihályvári-Farkas Viktória (j) a nõi 400 méteres vegyesúszás elõfutamában a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 25-én

Hosszú Katinka (b) és Mihályvári-Farkas Viktória (j) a női 400 méteres vegyesúszás előfutamában a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 25-én (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Hosszú a vegyes zónában elmondta, boldog, hogy még egyszer úszhat hazai közönség előtt, ugyanakkor ez az idő egyáltalán nem olyan érzés, mint korábban. A magyar klasszis kérdésre reagálva azt mondta, a Duna Arénában világbajnokságon szombat este utoljára úszik majd.

A szám döntőjét szombaton 19.01 órakor rendezik.

(MTI, 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top