nlc.hu
Sztárok

Friss hírek Hosszú Katinkáról

Hosszú Katinkának „üzent” Wladár Sándor: „Az úszás egy olyan sportág, amelyben nincs igazán helye a magánéletnek, a szórakozásnak”

Elárulta a Magyar Úszó Szövetség elnöke, ott lesz-e az úszóklasszis az áprilisi országos bajnokságon.

Hosszú Katinka csütörtökön elkezdte a felkészülést a Duna Arénában az áprilisi, kaposvári országos bajnokságra – mondta el Wladár Sándor az InfoRádió Vegyesúszás című műsorában. A Magyar Úszó Szövetség elnöke arról is beszélt, hogy a háromszoros olimpiai aranyérmes úszónőnek az OB-n nyújtott teljesítménye alapján dől majd el, hogy helyet kap-e a fukuokai VB-csapatban – írja az infostart.hu.

Hosszú Katinka

Hosszú Katinka a 200 méteres női vegyesúszás előfutamában a 2022-es vizes világbajnokságon a budapesti Duna Arénában – Fotó: MTI/Illyés Tibor

Reméljük, hogy ott tud maradni még mindig, de ehhez neki nagyon-nagyon sokat kell még dolgoznia” – jelentette ki Wladár, megjegyezve, hogy az úszás egy olyan sportág, amelyben nincs igazán helye a magánéletnek, a szórakozásnak, csak a kemény munkának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top