Szabadidő

Gru 3.: Itt az első szinkronos előzetes

Visszatér végre a mozikban Gru és családja. És természetesen a minyonok is! A Gru 3. részét nyáron mutatják be, de addig is nézzétek meg a szinkronos előzetest!

Ha hiányoztak a sárga minyonok, és imádtad a Gru első két részét (mert nincs cukibb annál, ahogyan Agnes dobálja a plüssunikornist a vidámparkban), akkor bizonyára te is alig vártad a Gru harmadik részét. Jó hírünk van: jövő nyáron végre mozikba kerül a mese. 

via GIPHY

2016-ban egyébként a Gru alkotói két fontosabb mesével támadták be a mozikat, az egyik a A kis kedvencek titkos élete, a másik pedig az Énekelj! Hogy voltak-e olyan szórakoztatóak és szerethetőek, mint a Gru és a Minyonok, azt mindenki döntse el maga. Részünkről már nagyon vártuk, hogy a főgonoszból lett ügynök visszatérjen. 

A Gru 3. jövő júniusban kerül a mozikba. Bár az előzetesben nincsenek benne, a moziban természetesen Gru három kislánya és a minyonok is szerepelnek majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top