Szabadidő

Újra találkoztak a kutyahús-termelőktől szabadult kutyák, így ölelték egymást – megható fotók

A dél-koreai kutyahús-kitermelő farmon nevelkedett és onnan szerencsés módon elszabadult kutyák most újra találkozhattak – szerencsére most már sokkal ideálisabb körülmények között.

A két kutya, Kenji és Sophia egy dél-koreai kutyahús-kitermelő farmon nevelkedtek, majd szerencsés módon elszabadultak onnan, mikor egy állatvédő szervezet felszámolta a farmot és kimentette őket. A kutyák a szervezeten keresztül Amerikába kerültek, ahol örökbe fogadhatóvá váltak, így elváltak útjaik.

Kenji új gazdája döntött úgy, hogy megkeresi a kutya egykori társát, Sophiát, állítása szerint azért, mert Kenji nem jött ki jól a többi kutyával, a gazdi pedig tudott egykori szívcsücskéről. 

Így a két kutya hónapok elteltével újra találkozhatott, a találkozás pedig épp úgy sikerült, ahogy Kenji gazdája elképzelte: a kutyák örömmel borultak egymás nyakába, egyértelmű volt, hogy emlékeznek egymásra, és hogy nagyon boldogok, amiért újra találkozhatnak.

Újra találkoztak a kutyahús-termelőktől szabadult kutyák
Újra találkoztak a kutyahús-termelőktől szabadult kutyák

 

Még egy megható videó is készült a viszontlátás nagy pillanatáról:

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top