Szabadidő

Sátorba költözik Mácsai Pál színháza

Mácsai Pál színháza elköltözik a Madách térről április 1-jétől. És ez nem tűnik áprilisi tréfának, az Örkény Színház ugyanis olyan ramaty állapotba került, hogy mielőbb át kell építeni.

A Mácsai Pál vezette Örkény Színház weboldalán közölte a hírt, amely szerint a társulat átmenetileg sátorba költözik. Mégis mi az oka ennek a szokatlan döntésnek? Mácsai Pál erre is választ adott. Íme.

Tisztelt Nézőink!

Mindig úgy gondoltam, előadásainkra nézve az a legnagyobb dicséret, hogy a mi nézőtéri székeinken ülve is végignézik őket. Recsegnek, törnek, és rettenetes kényelmetlenek. Igen ám, de cseréjüket a mi épületünkben csak a nézőtér átépítésével lehet megoldani.

Idén Budapest Főváros Önkormányzata megítélte számunkra ennek költségeit, ezért felújítjuk teljes nézőterünket: rendbe hozzuk az akusztikát, javítunk a láthatóságon, és főleg lecseréljük végre a székeket.

Az építkezés miatt 2017. április 1-től az évad végéig vendégségben játszunk a Városmajorban.

A Szabadtéri Színpad nézőterére sátrat építünk, befűtjük, ha hideg van, kihűtjük, ha meleg.

Átvisszük vendéglátóinkhoz majdnem az egész repertoárt. Gondoskodunk büféről, ruhatárról, mosdókról, és ugyanazzal a játékkedvvel várjuk Önöket, mint a Madách téren.

Azért ez kaland: osztozzon velünk a táborozás élményében!

Mácsai Pál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top