Szabadidő

Gyilkos skorpió érkezett az amazonos csomaggal

A világ egyik legveszélyesebb skorpiófajtájának példánya, egy sárgafarkú skorpió lapult az Amazonon rendelt csomagban.

Natasha Jones teljes joggal rémült halálra, mikor megtalálta a skorpiót az Amazonról rendelt csomag kartondobozában. Nemcsak azért, mert a skorpiók ijeszőek, de azért is, mert a szóban forgó fajta a sárgafarkú skorpió az egyik legveszedelmesebb a világon.

Gyilkos skorpió érkezett az Amazonos csomaggal

A csomagban a Natasha férje által rendelt túrazsák volt, ami valószínűleg valahonnan Ázsiából érkezett, bár azt nem tudni, hogy a táskában vagy a kartonban bújt-e meg a skorpió, ami egyébként már halott volt, mire Jones megtalálta. A csomagot állítólag sötétben bontották ki, így akkor még nem figyeltek fel a veszélyes állatra, Natasha csak másnap vette észre, mikor a papírgyűjtőbe szerette volna vinni a szemetet. 

Az asszonyt teljesen sokkolta ez eset, pláne mikor arra gondolt, hogy valamelyik kicsi gyereke simán szájába vehette volna a halálos mérgű állatot. Az Amazon jelenleg kivizsgálja az ügyet, de a házaspár szerint addig is jobban átnézhetnék a csomagjaik tartalmát.

 

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top