Szabadidő

MySchool – szuper segítség, ha gond van a suliban

Hasznos és praktikus tanácsokat kaphattok a vadonatúj MySchool csatorna filmjeiből. Minden olyan kérdést, témát érintenek a videók, amelyek a tiniket a leginkább foglalkoztatják. Legyen szó párkapcsolatról, a szülőkkel való konfliktusokról, a MySchool segíteni fog. Ez egy olyan suli, ahová szívesen visszajártok.

A suliban számtalan hasznos és kevésbé használható tárgyat tanítanak. A tinik életében ugyanakkor rengeteg olyan dolog történik, amit nem biztos, hogy meg tudnak szüleikkel beszélni, értetlenül állnak egy-egy helyzet előtt, fogalmuk sincs, mit tehetnétek. Ebben segít egy vadonatúj csatorna a YouTube-on.

A MySchool az életre készít fel, az élet minden területén adódó probléma megoldásában segít nemcsak a gyerekeknek, a szülőknek is. A videók a mai tiniknek szólnak, hiszen ők azok, akik folyton a laptop előtt ülnek, a mobiljukat bújják – gyakran bosszantva ezzel szüleiket. A MySchool videóit nézegetve a szülők sem bánják majd, amikor a gyerekek a képernyőt bámulja.

A MySchool csatorna az élet dolgaiban segít. Az igényes és hasznos tanácsokat tartalmazó videók olyan kérdésekre válaszolni, mint mit tehetsz, ha úgy érzed, nem értenek meg a szüleid, vagy milyen is csajozás, pasizás tabuk nélkül, de remek ötleteket találhatnak a továbbtanulásról is, vagy épp a szexuális felvilágosításról. Szóval csupa olyan témáról, amiről a suliban kevés szó esik.

A MySchool videói elsősorban középiskolásoknak készülnek, a visszajelzésekből ugyanakkor máris kiderült, a filmek egyre népszerűbbek a 11-23 éves korosztály körében. A diákok kérdezhetnek, megírhatják problémáikat, amelyekre a készítők mielőbb megadják a válaszokat.

Pillantsatok bele a MySchool bemutatkozó filmjébe

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top