Szabadidő

Egy hét szabadságot ad egy skót sörgyár a friss gazdiknak

Az állatbarát alapítók fontosnak tartják, hogy az újsütetű gazdiknak legyen idejük összecsiszolódniuk kedvencükkel. Egy hét szabadsággal támogatják őket.

“Az évek során azt vettük észre, hogy a négylábú kedvencek nagyon is jó hatással vannak a munkatársakra” – kezdte a Daily Mailnek adott interjúját a BrewDog elnevezésű skót kézművessör-gyár két állatbarát alapítója, James Watt és Martin Dickie. A gyorsan fejlődő cég hamarosan új irodát és gyárat nyit, méghozzá az Egyesült Államokban, Ohióban.

Az alapítók az interjúban hozzátették, mivel maguk is többszörös gazdik, pontosan tudják, milyen nehézségekkel jár az, ha valaki magához vesz egy négylábú társat.

Egy hét szabadságot ad egy skót sörgyár a friss gazdiknak

“Legyen az egy néhány hónapos kölyök, vagy egy nyugtalan menhelyi jószág, mindenképp időre van szükség, hogy összebarátkozzon az új életkörülményeivel és a gazdáival, épp ezért úgy döntöttünk, munkatársainknak egy hét fizetett szabadságot adunk, ha négylábút vesz magához.”

A cég egyébként nem csak emiatt érdemli ki az egyik leginkább állatbarát vállalkozás címet: a BrewDog Aberdeenshire-ben lévő székhelyén több mint 50 irodai kutya segíti a munkát, akik az alapítók szerint mostanra nélkülözhetetlen munkaerővé váltak mindenki számára.

Olvass még többet állatbarát cégekről az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top