Szabadidő

Így füstöl el egy iPhone 7 Plus – videó

Mondhatni futótűzként száguld végig az interneten egy videó, amin az Apple jelenlegi csúcsmodellje, egy iPhone 7 Plus haláltusája látható, ahogy füstölve kileheli a lelkét.

Elfüstölt egy 18 éves arizonai lány iPhone 7 Plus típusú készüléke, amiről egy videót töltött fel Twitter-fiókjába. A felvételt egy hét alatt mintegy 1,2 millióan látták, így az Apple sem kerülhette el, hogy foglalkozzon az üggyel, és alapos kivizsgálást ígértek.

A felvételen szereplő telefont a tulajdonosa a megsemmisülés előtt egy nappal bevitte az Apple helyi üzletébe, mert nem tudta bekapcsolni. A boltban több tesztet is lefuttattak a telefonon, majd hibát nem találva visszaadták a lánynak. Az esemény másnap reggel történt: a telefont, amit egész este a feje mellett töltött, a barátja áttette a komódra. A lány épp a fürdőszobába ment volna ki, amikor észrevette az iPhone-ból felszálló füstöt. Felkapta, kivitte a fürdőszobába és videózni kezdte az eseményeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top