nlc.hu
Szabadidő

Működik a 4200 méter magasból lezuhant iPhone

Ez történt egy iPhone-nal, miután 4200 méter magasból lezuhant

Egy ejtőernyős zsebéből kicsúszott a telefonja, és több kilométeres magasságból a földbe csapódott.
Egy ejtőernyős kiugrik a repőlőgépből, majd a telefonja kiesik a zsebéből a levegőben

Bár a mai okostelefonok gyakran azt sem élik túl, ha az asztalról lepottyannak a földre, vannak olyan kivételes esetek, amikor egészen meglepő körülmények között is működőképesek maradnak. Egy amerikai nő például vízbe ejtette a mobilját, de utána nemcsak előkerült, hanem még működött is a telefon, pedig egy hetet töltött a folyó mélyén.

Most talán az eddigi legextrémebb töréstesztnek vetettek alá egy iPhone-t, igaz, nem szándékosan. Ejtőernyős ugrás közben, több mint 4200 méter magasan véletlenül kiesett a mobil az egyik férfi zsebéből, majd becsapódott a földbe.

„Mi történik, ha a telefonodat a zsebedben hagyod, amikor ejtőernyőzől?” – ezzel a címmel osztották meg a videót a TikTokon, amelyben az látható, hogy a férfi kiugrik a repülőből, majd abban a pillanatban a telefon is kiesik a zsebéből, majd pörögve zuhan a levegőben.

@capt_rumcoffee When your phone falls out of your pocket at 14,000 feet #fail #screammovie ♬ original sound

A felvétel végén a telefon egy mezőn, a füves-sáros földbe az oldalával beékelődve látható. Túlélte az esést és működik, ami egészen elképesztő, bár lehet, a szerencsés körülmények mellett a tok is közrejátszott a nem mindennapi mutatványban.

(Kiemelt kép: TikTok/capt_rumcoffee)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top