Szabadidő

Már nem divat a last minute, early bird az új kedvezmény

Ma már nem az utolsó pillanatban, hanem éppen ellenkezőleg, a korán ébredők járnak a legjobban, ha utazni szeretnének. Nem divat már a last minute, mert helyette itt az early bird kedvezmény.

Nem trendi már a last minute, helyette érdemesebb a korán kelők kedvezményét, az early bird-akciókat keresni. Persze, könnyen lehet, ha most keresgéltek, máris lemaradtatok a legjobb nyári ajánlatokról.

A Kossuth Rádió reggeli műsorában elhangzottak szerint az osztrákok és a németek már jellemzően január elején eldöntik, hol nyaralnak. Ennek megfelelően egyre többen választják a biztos és olcsóbb korai foglalásokat. Feltűnő, hogy már tavasszal lefoglalják a nyaralást a magyarok, a trend tehát hozzánk is eljutott.

Nemcsak a külföldi utak esetén érdemes korán ébredni. A belföldi nyaralásokat is mind többen veszik igénybe, a hosszú hétvégékre tervezett pihenések esetében is kedvezőbbek a hónapokkal előbb lefoglalt ajánlatok.

Jobban járnak a korán kelők, mint akik az utolsó pillanatokra hagyják a nyaralást
Jobban járnak a korán kelők, mint akik az utolsó pillanatokban szervezik a nyaralást

(Híradó)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top