Szabadidő

Egyetlen ember nézte meg Shia LaBeouf új filmjét a moziban

Hét fontot hozott Angliában Shia LaBeouf új filmje a bemutató hetében, ez azt jelenti, hogy egyvalaki nézte meg. Lehet, hogy ez minden idők legnagyobb bukása.

A múlt héten mutatták be Angliában Shia LaBeouf új filmjét. A Man Down című háborús dráma hétfontos bevételt termelt. Az angol mozijegyárakat nézve ez azt jelenti, hogy egyetlen ember ült be a filmre. Ennél nagyobb bukásról nemigen tudunk.

A képet árnyalja, hogy csak egy mozi vetítette a filmet, az is Burnleyben, nem Londonban. Az eredmény így is lesújtó, bár az a gyanúnk, a színészi munkáin kívül kortárs művészeti performanszairól, politikai akcióiról és részeg kalamajkáiról híres LaBeouföt cseppet sem zavarja a negatív rekord. Sőt lehet, hogy még örül is neki.

A Man Downban egyébként egy Afganisztánból hazatért amerikai katonát alakít, aki poszttraumás stresszel küzd. Nincs hír arról, hogy itthon bármilyen formában bemutatnák a filmet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top