Szabadidő

Budaörs nyitja a fesztiválszezont

Két hét múlva rendezik a Budaörs Fesztivált, ahol idén 480 fellépő várja a közönséget 8 helyszínen, 5 napon át.

Május 3–7. között rendezik meg idén a Budaörs Fesztivált, a szervezők igyekeztek minden korosztály számára élvezhető  programokat és a zenei kínálatot összeállítani, így klasszikus koncert ugyanúgy lesz, mint Akkezdet Phiai fellépés, vagy akár jelmezes biciklis felvonulás.

A huszadik alkalommal megrendezett Budaörs Fesztivál ideje alatt nyolc helyszínen várja a látogatókat Budaörsön, például a Kálvária téren, ahol igazi fesztiválhangulatban akusztikus koncerteket élvezhet a közönség. A város nem titkolt célja, hogy a látogatók felfedezzék Budaörs zegzugos tereit, ezért színházi nyílt próba, kert-koncert, könyvbemutatók, koncertek, Színházak utcája, Vurstli utca, közösségi alkotások várják a nagyérdeműt.

A fesztiválon 480 fellépője között van az Irie Maffia, Akkezdet Phiai, a Ghymes, a Gypo Circus, a Platon Kartaev, a Middlemist Red, a Magashegyi Underground, Fábián Juli  és Zoohacker, a Meybahar,  Szabó Benedek és Galaxisok, a Felső Tízezer, a DLRM és a Mary PopKids is.

A Budaörs Fesztivál a VIVART Budaörsi Sinfonietta koncertjével zárul, amin Török Géza Liszt-díjas karmester vezényel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top