Szabadidő

Kulka János imádta a visszatérő filmszerepét

A színész már be is fejezte a forgatást az X. című filmben, és azt nyilatkozta, kimondottan élvezte a visszatérést.

Kulka János elárulta, hogy nagyon várta az X. forgatását, ami érthető, hiszen pontosan egy éve állt utoljára a kamerák előtt, és azóta nem végzett színészi munkát. Kifejezetten élvezte a forgatást, és sajnálja, hogy gyorsan véget ért. Nagyon szerette a forgatással járó koncentrált munkát, hiszen szerepe szerint – amiről nem árulhatott el semmit – a mosolygó jókedélytől kezdve a kétségbeesett sírásig sokféle, szélsőséges állapotot kellett megélnie.

Ez is érdekelhet Megnézem

Korábban mi is megírtuk, hogy stroke-ja miatt Kulka végül néma szerepet játszott az X.-ben, ám ennek ellenére – vagy éppen ezért – a produkció közleménye szerint nagyon élvezte a munkát. “Izgalmasnak találtam a helyszínen  összevágott jeleneteket, nagyon jónak tartom a stábot, és jólesett, hogy mindenki kedves volt hozzám” – nyilatkozta roppant udvariasan a színész, hozzátéve, annak különösen örült, hogy megint együtt dolgozhatott Balsai Mónival.

Az X.-et még forgatják, a skandináv típusú krimi várhatóan 2018 első felében kerülhet a mozikba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top