Szabadidő

Sajátjaiként nevelte az árva malacokat a labradormama

Egy teljes hétig nevelte az eleven apróságokat saját kölykeivel együtt, ezzel átsegítette őket a kritikus időszakon.

A négy újszülött malacka azután került életveszélyes állapotba, hogy anyjuk az ellés után szívrohamot kapott, és elpusztult. A koca két farmer gazdája, Serena Spearey és Adam Szymborski nem szerették volna, ha a négy malac is az anya sorsára jut, ezért gondoltak egyet, és rábízták a kicsiket labrador kutyájukra, aki nem sokkal korábban adott életet kölykeinek.

Sajátjaiként nevelte az árva malacokat a labrador mama

“Féltünk, hogy Molly nem fogadja majd jól a saját kölykeinél sokkal aktívabb és erőszakosabb malacokat, de szerencsére a félelmeink alaptalannak bizonyultak” – mesélte a Daily Mail című brit lapnak Adam, majd hozzátette, kutyájuk szinte azonnal sajátjaiként fogadta el a malacokat.

Sajátjaiként nevelte az árva malacokat a labrador mama

A jószívű labrador végül egy hétig táplálta a nagyétkű malackákat, akik mostanra megerősödtek annyira, hogy elválasszák őket. Most Serena és Adam szomszédságában nevelkednek egy olyan gazdinál, aki kézből eteti őket, sőt tanítja is őket, hogy később gyerekszülinapi zsúrok legfőbb attrakciói lehessenek.

Sajátjaiként nevelte az árva malacokat a labrador mama

A gazdik szerint Molly néhány év múlva újra találkozhat majd az általa nevelt malacokkal: mikor elérik teljes súlyukat, a picik visszakerülnek majd a farmra, és velük élnek tovább.

Olvass még több rendhagyó, állati pótmamáról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top