Szabadidő

Majálisozz Budapesten! Programajánló 2017 május 1-jére

Május 1. idén hétfőre esik, így lehetőség van összehozni egy szuperül eltöltött hosszú hétvégét. Ha mégis úgy döntenénk, hogy a városban maradunk, vagy éppen egy budapesti kirándulást tervezünk erre a munkamentes napra, vessük bele magunkat a főváros több pontján megrendezett majálisok egyikébe.

Csak jó idő legyen május 1-jén, a többi már adja magát, hiszen Budapest tele lesz jobbnál jobb majálisos programokkal. A legtöbb rendezvényre ráadásul a belépés ingyenes.

A 3 legszuperebb majális Budapesten

Városligeti Majális – április 29.-május 1.

Ha jó idő van május 1-jén, akkor irány a Városliget. Idén is mindenkit várnak a Városligetben május 1-jén, ahol kicsiknek és nagyoknak is lesz bőven program ezen a majálison: vásári forgatag, széles gasztronómiai kínálat, vidámpark, a színpadon pedig olyan népszerű fellépőkkel, mint Caramel, Gáspár Laci, a Happy Gang, Nótár Mary és a Buborék együttes. A rendezvényre a belépés ingyenes.

Nagy Futam – május 1.

Évek óta rendezik meg Budapest szívében ezt a látványos parádét, amelyen Forma 1-es versenygépek, rali- és túraautók, versenymotorok és versenykamionok vesznek részt. Jó alkalom, hogy egészen közelről lehessen megnézni ezeket a gépcsodákat, hiszen május 1-jén a Nagy Futamon egészen testközelbe kerülnek. Az idei május 1-jén olyan Forma 1-es csapatok és versenyzőik jönnek Budapestre, mint a Red Bull és a Mercedes.

Majálisozz Budapesten!  Programajánló 2017-re

Csepeli retró majális – május 1.

A Királyerdei Művelődési Házban várják idén május 1-jén a retró slágerek kedvelőit, hogy együtt szórakozzanak egy jót, a régi május elsejék hangulatát megidézve. Koncertek, meseelőadás, májusfa, alapkőletétel, sör-virsli verseny, kabaré és bohóc, veterán rendőrségi járművek, plakátkiállítás, KGST motorkerékpárok, mini vidámpark, virsli, kolbász, sör, pörkölt, lángos – kell ennél több egy tökéletes majálishoz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top