Szabadidő

Álomesküvő egy barlang mélyén? Ilyen csodás! – videó

Ez a pár mindent megtett azért, hogy olyan álomesküvőjük legyen, amire mindig is vágytak. Gyönyörű helyszínt választottak.

Szereted a rusztikus dolgokat, és szerinted az egyszerű a nagyszerű? Akkor ezt a barlangi esküvőt imádni fogod. Persze véletlenül sem kőkorszaki, állatbőrbe bújt ősemberekre kell gondolnod, ha a különleges környezetben zajló ünneplő tömeg jut az eszedbe. Sőt a menyasszonyi ruha is legalább olyan mesés, mint ha egy tengerparti, fehér homokos lagziból lépett volna elő az ara. Ráadásul a helyszín egyedülálló és csodás. Biztosan emlékezetes volt a házasságkötés minden perce a boldog pár számára.

Esküdnél barlangban? Ők megtették - videó

 

A kiválasztott helyszín azért is varázslatos, mert a barlang bejárata egy misztikus vízesésre nyílik, és onnan ritka gyönyörű a napfelkelte is. A fiatalok nem véletlenül választották a csodás barlangot a nagy napra, az egész esküvő hangulatát meghatározta a hely szelleme. A készülődés és a fényképezés ugyanúgy zajlott, mint a legtöbb esküvőnél, de a lagzit már a sziklák ölelésében ülte a násznép.

 A legnagyobb kihívást az esküvő megszervezésében az jelentette, hogy az eldugott helyen hogyan biztosítják majd az áramellátást. De a pár elszántságát ez sem vetette vissza, így megkapták azt, amire vágytak – a valóban egyedi környezetet és olyan hangulatos, vidám esküvőt, amiről mindig is álmodtak. 

Esküdnél barlangban? Ők megtették - videó

 Hogy mi kell egy extrém esküvőhöz? Elszántság és bizonyosság. Hogy a pár mindkét tagja higgyen abban, hogy amit választanak, az a lehető legjobb helyszín a szerelmük megpecsételéséhez. Legyen szó egy szép, virágokkal teli mezőről, egy városháza esküvői terméről vagy egy barlangról, a lényeg mindig csak az, hogy az ifjú pár megtalálja a boldogságot.

Esküdnél barlangban? Ők megtették - videó

 

Olvass még többet az esküvőkről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top