Szabadidő

Film készült Whitney Houstonról, benne soha nem látott felvételekkel

Megjelent az előzetese annak a dokumentumfilmnek, amely a 2012-ben elhunyt Whitney Houston életéről szól. A film elsősorban a siker és a hírnév éveire koncentrál.

Can I Be Me címmel (magyarul valahogy így hangzana: Lehetek önmagam?) forgatott dokumentumfilmet Nick Broomfield rendező a 2012-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt, hatszoros Grammy-díjas Whitney Houston életéről. 

Broomfield nem először ásta bele magát zenészlegendák életébe, forgatott már filmet Tupacról, de Kurt Cobain és Courtney Love kapcsolatáról is. A Whitney Houstonról szóló filmjében – a trailer alapján – rengeteg soha nem látott archív felvétellel dolgozott, és Broomfield a teljes életút helyett inkább már csak a siker és az életet felemésztő hírnév időszakára koncentrált. Talán arra is megpróbál választ adni, mi vezetett ahhoz, hogy Houston olyan gyógyszereken volt kénytelen élni, amelyeknek a túladagolása végül a halálát okozta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top