Szabadidő

Roland Garros: csókolgatta a riportert, kitiltották a teniszezőt

A 21 éves Maxime Hamou simán kikapott az első fordulóban uruguayi ellenfelétől, de nem ez volt a tegnapi napjának a legrosszabb pillanata.

Kitiltották a francia nemzetközi teniszbajnokságról Maxime Hamout, miután első körös veresége után erőszakosan csókolgatni kezdett egy vele interjúzó riportert. Az eset élő adásban történt. Maly Thomas, az erőszakoskodást elszenvedő riporter később azt nyilatkozta, ha nem forogtak volna a kamerák, minden bizonnyal felpofozza a teniszezőt.

Az interjúra egyébként a 21 éves Hamou sima, első körös veresége után került sor, a fiatal teniszező ennek ellenére nem tűnt letörtnek. A rövid beszélgetés közben többször is nyaktájékon puszilta Thomast, aki hiába próbált szabadulni Hamou öleléséből.

Az eset híre eljutott a Francia Teniszszövetséghez is, amely úgy döntött, visszavonja Maxime Hamou akkreditációját a Roland Garrosra az újságíróval szemben tanúsított viselkedése miatt. De nemcsak a szövetség, hanem a riportert alkalmazó Eurosport is közleményt adott ki. Ebben azt írják, sajnálják az incidenst.

Az interjúalany abszolút helytelen viselkedést tanúsított, amit semmilyen körülmények között nem vagyunk hajlandók elfogadni. Maly egy köztiszteletben álló újságíró, örülünk neki, hogy bocsánatot kértek tőle” – írták.

Olvass még többet a Roland Garrosról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top