Szabadidő

Erzsébet-program: Még lehet pályázni az ingyenes nyaralásra

Kitolták a határidőt, így augusztus 4-ig jelentkezhetnek nagyszülők unokáikkal, egyedülálló szülők gyermekeikkel az Erzsébet-program szociális üdülési pályázatára.

Gyermeknapon hirdette meg a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az Erzsébet-program új pályázatát, amelynek jelentkezési határidejét most augusztus 4-ig meghosszabbították. A szociális üdülésekre most először jelentkezhetnek nagyszülők unokáikkal, gyermeküket egyedül nevelő szülők és kétgyermekes családok is – írja a Pénzcentrum.

A pályázatokban a szülők, nagyszülők a 18. életévüket be nem töltött gyermekeikkel, unokáikkal utazhatnak 4 vagy 5 napos nyaralásra az Erzsébet-programban részt vevő szálláshelyek valamelyikére. 

A pályázatokra 2017. augusztus 4-ig vagy a létszámkeret kimerüléséig lehet jelentkezni, kizárólag elektronikus úton. Jelentkezés előtt érdemes átböngészni a pályázati feltételeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top