Szabadidő

Sziget Fesztivál: 2 világsztár is lemondta a koncertjét

Ketten is lemondták a koncertjüket a Sziget Fesztiválon. A szervezők a változásról a Sziget Fesztivál Facebook-oldalán értesítették a közönséget.

Rita Ora és a Clean Bandit visszamondta a szigetes fellépését – közölte Facebook-oldalán a Sziget Fesztivál. Mindketten húzónévnek számítottak. A világsztárok augusztus 12-én, szombaton Macklemore & Ryan Lewis előtt szórakoztatták volna a közönséget 18.00, illetve 19.30-as kezdéssel.

Ez is érdekelhet Megnézem

“Nagyon szomorúak és egyben csalódottak is vagyunk (…) Minden tőlünk telhetőt megtettünk az utolsó pillanatig a tárgyalások során, de sajnos a hónapokkal korábban lekötött érvényes megállapodásunk ellenére mindketten lemondták fellépésüket” – írták csalódottan a Sziget fesztivál szervezői, de megnyugtattak mindenkit, hogy az időszűke ellenére mindent megtesznek, hogy méltó előadókat hozzanak a Macklemore & Ryan Lewis előtti, két üresen maradt maradt idősávba.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top