Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Szabadidő

Meghalt egy kaszkadőrnő Deadpool 2. forgatásán

Egy motoros jelent forgatása közben történt a halálos baleset.

Halálos motorbalesetet szenvedett egy kaszkadőrnő Vancouverben a Deadpool 2. című film forgatásán – írta meg a BBC News.

A kanadai rendőrség megerősítette, hogy a kaszkadőrnő hétfőn reggel halt meg, a tartományi munkabiztonsági hivatal vizsgálatot indított az ügyben.

A Deadline információi szerint az elhunyt kaszkadőr Joi “SJ” Harris profi motorversenyző, aki először dolgozott kaszkadőrként. Feltehetően a filmben Dominót játszó Zazie Beetz helyett forgatott a veszélyes jelenetben. A színésznőt ugyanis a múlt héten motorozni látták a helyszínen dolgozó fotósok.

A szemtanúk beszámolóiból kiderült, hogy a kaszkadőr motorjával kisodródott az útról és belerohant egy épület üvegfalába. A helyszínre érkező mentők 45 percig küzdöttek a nő életéért, majd a megkülönböztető jelzés használata nélkül távoztak. 

A Marvel Comics képregénye nyomán készülő filmet, amelyben a vancouveri származású sztár, Ryan Reynolds játssza a főszerepet, június óta forgatják British Columbiában.

“Ma tragikus körülmények között elveszítettük a stábunk egyik tagját a Deadpool forgatása közben. Összetört a szívünk, meg vagyunk döbbenve, és le vagyunk sújtva, de a mi gyászunk közel sem akkora, mint az elviselhetetlen fájdalom, amit a családja és szerettei érezhetnek ebben a pillanatban” – twitterezte a színész.

A 20th Century Fox filmstúdió szintén együttérzését fejezte ki az elhunyt családjának, barátainak és kollégáinak.

A Vancouver Sun beszámolója szerint a belváros utcái a múlt hét óta le vannak zárva a motoros és robogós jelenetek felvételei miatt. 

Címlap

top