Szabadidő

Még több mint egy hét van az új iPhone érkezéséig, de ez a srác már most beállt a sorba

A kütyümániás férfi elsőként szeretné bemutatni az iPhone 8-at youtube-os követőinek.

Az új iPhone-okat mindig hatalmas várakozás előzi meg, és már azt is megszoktuk, hogy az igazi megszállottak hajlandóak akár egy napig is sorban állni azért, hogy minél előbb megkaphassák a legfrissebb kütyüt. De az mégis túlzásnak tűnik, amit Mazen Kourouche csinál. A 20 éves szoftverfejlesztő és hobbi youtube-os kocka már tíz nappal a friss telefon érkezése előtt lecövekelt egy sydney-i Apple bolt elé, hogy egészen biztosan ő legyen az elő a városban, aki megkaparintja az új iPhone-t. Kourouche azt mondja, szeretné elsőként megosztani tapasztalatait youtube-os követőivel.

A srác egyébként azt is eltervezte, hogy amint lehet, előrendeli az új telefont – így elég lesz besétálnia a boltba és csak átvennie a készüléket. Az iPhone 8 mellett egyébként egy különleges darab, az úgynevezett iPhone X is kijött, ami hatalmas képernyővel és arcfelismerő rendszerrel kápráztatja el a felhasználókat. Kourouche előzetesen elmondta, hogy jobb aksit és nagyobb kijelzőt remél az új telefontól, és azt ígérte, az új iPhone-nal kapcsolatos kalandjait végig dokumentálni fogja a közösségi médiában.

 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top