Szabadidő

Leszakadt körhinta: túl van az életveszélyen Krisztofer

Túl van az életveszélyen a várpalotai hintabaleset legsúlyosabb sérültje, a 18 éves Krisztofer. A fiatal fiú családja abban reménykedik, hogy karácsonykor már újra együtt lehetnek.

A szakszerű orvosi ellátásnak köszönhetően már nincs életveszélyben a várpalotai körhintabaleset legsúlyosabb sérültje, Krisztofer. A 18 éves fiú életéért hetekig küzdöttek, miután fejjel az útra zuhant a körhinta balesetekor.

Forrás: police.hu

Krisztofer már jobban van, rendben van a keringése és a légzése is. Győrből tegnap átszállították a veszprémi kórház baleseti sebészetére. Amint megerősödik, Budapestre viszik az Országos Rehabilitációs Intézetbe, ahol valószínűleg mindent újra kell majd tanulnia. Ha arra kérem, hogy mozdítsa meg a lábát vagy a kezét, nekem mindig szót fogad

 – mondta a Lokálnak a fiú édesanyja, Diána.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, szeptember 2-án szakadt le egy körhinta karja Várpalotán, a balesetben öten sérültek meg, köztük a 18 éves Krisztofer életveszélyesen. Az orvosok szerint a fiú olyan mértékben szenvedett agykárosodást, hogy abból már sosem fog teljesen felépülni.

A forgókarú mérleghintát júniusban helyezték üzembe, azt megelőzően elvégezték rajta a szükséges vizsgálatokat. A baleset során a berendezés két karját alátámasztó munkahenger feje tört el, ezek újak voltak, májusban szerelték be a hintába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top