Szabadidő

Jótékonysági koncertet ad Mahó Andrea

Jótékonysági koncertet ad a Pesti Vigadóban Mahó Andrea, Artisjus-díjas magyar színésznő, a bevételt A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítványnak ajánlják fel. Az esten fellép még Koós Réka, Miller Zoltán és Bebe is.

Mahó Andreáról köztudott, hogy nagyon szereti a gyermekeket, és rendszeresen jótékonykodik is, koncertjein minden stílus képviselteti magát a komolyabb műfajtól a popon át a rockzenéig.

Vallja, hogy segíteni, adakozni, jónak lenni nemes dolog. Az Artisjus-díjas énekesnő november 23-án, csütörtökön 19 órától lép színpadra a Pesti Vigadóban, koncertjének sztárvendégei Koós Réka, Miller Zoltán és Bebe lesznek.

Mahó Andrea és Miller Zoltán Az operaház fantomjában

Nem véletlen tehát, hogy novemberi koncertjének bevételéből immár második alkalommal A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítványt támogatja, amely a budapesti I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinika Neonatális Intenzív centrumát segíti.

A koncerten fellép még Balassa Ildikó vezetésével a Jubileumi Eötvös Kórus, illetve Gyulai Júlia és Potornai Norbert sztepptánc Európa-bajnokok is, akik nemcsak a színpadon, hanem az életben is egy párt alkotnak.

A zenei alapot Erős Csaba zenei vezető és kitűnő zenésztársai adják, az est rendezője Ruzicska László.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top